Welkom in onze showroom

Beleving is zien, ruiken, horen en voelen!

Wij staan voor u klaar

Beleving is zien, ruiken, horen en voelen. Dat is precies wat in de showroom van Moon kan.

Zoekt u een nieuwe boxspring, ledikant, een heerlijk matras, beddengoed of mooie bij meubelen? Kom inspiratie opdoen in onze showroom. Samen met onze deskundige adviseurs stellen wij jouw droomoplossing samen.

Geen nacht zonder Moon

Openingstijden

Maandag: 

Dinsdag: 

Woensdag: 

Donderdag: 

13:00 – 17:30

10:00 – 17:30

10:00 – 17:30

10:00 – 17:30

Vrijdag: 

Zaterdag: 

Zondag: 

10:00 – 21:00

10:00 – 17:30

12:00 – 17:00

Adres

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 207
3067 GA Rotterdam
010-3181061

Plan je route

Bereikbaarheid/parkeren

Woonmall Alexandrium is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende Parkeer gelegenheid.

Advies op maat

Het oog wil wat, maar het is minstens zo belangrijk dat een bed bij je past en bijdraagt aan een goede nacht en een energieke dag. Onze adviseurs hebben niet alleen kennis van bedden, maar ook van het menselijk lichaam. Met ruime tijd en in alle rust adviseren zij je graag datgene dat je nodig hebt gecombineerd met jouw wensen. Het advies is niet alleen gericht op nu, maar zeker ook voor later. Een bed moet immers jaren meegaan!

Ontwerp jouw eigen droombed

In onze studio Design Your Own kunnen wij het bed van jouw dromen tot leven laten komen! Jij weet hoe het eruit moet zien, wij kunnen het maken tegen een betaalbare prijs!

Slapen in een maatpak

Ons assortiment is veel omvattend. Maar het kan zijn dan een “standaard” matras onvoldoende aansluit op jouw lichaam. In dat geval maken wij gebruik van ons hoogstaande meetsysteem. Deze brengt in kaart wat jouw persoonlijke bouw is en geeft nauwkeuring aan, welke unieke ondersteuning optimaal zou moeten zijn. Jouw eigen “maatpak” om tot een uniek maat matras op boxspring te komen. Als je lichaam in de komende jaren verandert, kan jouw boxspring of matras met je mee veranderen!

Geen vervoer?

Haal- en brengservice

Beschik je niet over eigen vervoer? Wij bieden de service om je op te halen en weer veilig terug te brengen. Indien je gebruik wenst te maken van deze service kan je dit telefonisch, per app of mail aangeven. Wij zullen dan een afspraak met je maken en aangeven welke adviseur van Moon (met foto) je komt halen. Deze adviseur zal zich wettelijk identificeren. Deze service is uiteraard kosteloos!

showroom-01
showroom-03