Categorieën

Afmeting
Prijs
Prijs - slider
75159

Accessoires

potenset
Potenset voor 1 persoon lattenbodems
 75,00
Of 3x € 25,00 zonder rente via
Private light
Private light – set van 2
 89,00
Of 3x € 29,67 zonder rente via
potenset
Potenset voor 2 persoon lattenbodems
 95,00
Of 3x € 31,67 zonder rente via
Bedlampje Eastborn - set van 2
Bedlampje Eastborn – set van 2
 159,00
Of 3x € 53,00 zonder rente via

Laat het bed aan u aanpassen

U kunt uw bed uitbreiden met diverse handige opties die u helpen in en rondom het bed. Van verlichting tot hoog laag lift systeem.


U slaapt 1/3 van uw leven

Het beste advies dat wij geven volgt na een gesprek met u. Hierin hebben onze adviseurs aandacht voor uw verhaal. Wij willen weten wie u bent, wat u graag doet en hoe u slaapt. Kennis delen is een hobby van de Moon adviseurs, hierdoor zult u begrijpen waarom zij tot een bepaald advies zullen komen en waarom dat advies juist goed past bij u.


Extra comfort dat bij u past

Met de juiste in- en uitstaphoogte kunt u veilig en zonder veel kracht makkelijk in bed stappen en weer opstaan. Slimme opties zoals het bedlampje en de rugverstelling zorgen dat u nog even kunt lezen, tv kunt kijken of de sociale media nalopen. De USB-aansluiting voor het opladen van uw telefoon of e-reader? Wielen onder uw bed voor het makkelijk opmaken van of schoonmaken onder uw bed? Bediening van uw bed via uw tablet of telefoon? Alles om uw bed zo comfortabel mogelijk te maken, vindt u bij Moon!

Advies op maat

Het oog wil wat, maar het is minstens zo belangrijk dat een bed bij u past en bijdraagt aan een goede nacht en een energieke dag. Onze adviseurs hebben niet alleen kennis van bedden, maar ook van het menselijk lichaam. In een uitgebreid gesprek adviseren zij u graag datgene dat u nodig heeft gecombineerd met uw wensen. Het advies is niet alleen gericht op nu, maar zeker ook voor later. Een bed moet immers jaren meegaan!

Uit te breiden met diverse hulpmiddelen

Slimme opties zijn bijzonder geschikt voor senioren of anderen die thuis wel wat meer hulp kunnen gebruiken. Zo houdt u het vertrouwde gevoel in uw eigen bed en kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen.

  • Bedliftsysteem (hoog-laag)
  • Deelbaar op wielen
  • In- en uitstaphulpen
  • Bedpapegaai
  • Valhek
  • (Anti) Trendelenburg