Bel ons 010-3181061

LEVENSLOOPBESTENDIG

Bedden voor nu en later

STEL ZELF UW BED SAMEN

Beslis kleur, stof, hoofdbord, pootjes en meer

ADVIES VAN SPECIALISTEN

Slaapinterview en eigen ergotherapeuten in huis

Ontdek onze comfortabele seniorenbedden

Als we ouder worden, ervaren we wellicht veranderingen in ons lichaam en slaappatronen. Slaapproblemen, moeite met in- en uitstappen, en pijnlijke spieren kunnen alledaagse uitdagingen worden. Bij Moon begrijpen we deze zorgen en bieden we oplossingen die bijdragen aan een betere nachtrust en een comfortabeler dagelijks leven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in seniorenbedden? We bieden u graag professioneel en persoonlijk advies. Maak daarom een afspraak voor een gratis adviesgesprek in onze showroom of bij u thuis. Hier vertellen we u alles wat u moet weten over onze collectie seniorenbedden, hoog/laag bedden, deelbare bedden en nemen we uitgebreid de uitgebreide mogelijkheden voor u door.

Kreamat Easylift hoog laag

Het juiste seniorenbed voor elke slaapkamer

Het beste advies voor u

Bij Moon geloven wij in duurzame oplossingen. Daarom kiezen wij ervoor om altijd kwalitatieve keuzes te maken. Bij een seniorenbed mag niets aan het toeval overgelaten worden, het bed moet ook bij intensief gebruik elke dag en nacht betrouwbaar blijven. Wij werken enkel samen met Belgische, Duitse, Zwitserse en Nederlandse fabrikanten om de uitstekende kwaliteit van onze seniorenbedden te blijven garanderen. Dit zorgt tevens ook voor korte levertijden.

Bij Moon nemen wij de tijd om in alle rust tot het beste advies te komen. Wij leren u, uw situatie en uw slaapgewoonte eerst goed kennen. Dankzij onze diverse meetsystemen is het mogelijk om écht maatwerk te leveren aan de hand van uw persoonlijke wensen en behoeften. Ons professionele advies is volledig afgestemd op uw specifieke situatie, met oog voor de toekomst. Onze levensloopbestendige bedden zullen u zolang het nodig is op de juiste manier ondersteunen en kunnen uiteraard altijd aangepast of uitgebreid worden als uw situatie veranderd.

seniorenbed hoog laag bedliftsysteem
Sita Laag

Senioren bedden voor optimale mobiliteit

Elk mens draait in zijn of haar slaap. Tijdens het slapen, willen we een totale spierontspanning bereiken om alle fases van het slapen goed te kunnen doorlopen en uitgerust wakker te worden.

Door het draaien in bed wordt u misschien niet altijd wakker, maar uw lichaam ervaart hierdoor onrust tijdens het slapen. Ook kan een fysieke beperking of ongemak het draaien in bed lastiger maken.

Daarom is ons advies altijd voorzien van de beste mobiliteit in bed zodat het draaien zo gemakkelijk mogelijk gemaakt wordt, en u elke dag uitgerust begint.

Unieke kenmerken voor maximaal comfort

Seniorenbedden zijn speciaal ontworpen om u van bepaalde behoeften te voorzien. Ze onderscheiden zich door verschillende unieke kenmerken die bijdragen aan comfort, toegankelijkheid en gebruiksgemak. Ze hebben onder andere een:

1. Ideale in- en uitstaphoogte
Seniorenbedden hebben een op uw lichaamslengte afgestemde instaphoogte, waardoor het gemakkelijker is om in en uit bed te stappen, zelfs als evenwicht een uitdaging is.

2. Aangepaste ondersteuning
Deze bedden bieden lichaamsondersteuning op maat, wat zorgt voor een goede slaaphouding en vermindering van drukpunten, wat vooral belangrijk is voor mensen met gewrichtspijn, zenuwpijn en spierpijn. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele fysieke ongemakken en/of ziektebeelden.

3. Deelbaar ontwerp
Veel seniorenbedden zijn deelbaar op iwlen, waardoor ze eenvoudig kunnen worden verplaatst en schoongemaakt. Dit maakt het dagelijkse onderhoud van het bed veel gemakkelijker, maar ook toegankelijk voor eventuele zorg aan huis.

4. Elektrische verstelbaarheid
Seniorenbedden kunnen elektrisch worden versteld om het hoofd- en voeteneinde aan te passen, waardoor comfortabel lezen, tv kijken en het verminderen van lichamelijke klachten mogelijk is zoals bijvoorbeeld vocht in de benen, onrustige benen en maagzuur.

5. Levensloopbestendigheid
Deze bedden zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, zodat ze jarenlang kunnen worden gebruikt en aangepast kunnen worden aan veranderede omstandigheden zonder hun functionaliteit te verliezen.

Seniorenbed op wielen

Wij creëren optimale mobiliteit en gemak met seniorenbedden op wielen. Deze bedden zijn ontworpen met wendbaarheid in gedachten, waardoor ze eenvoudig verplaatst kunnen worden, zelfs op tapijt.

Dit betekent dat u moeiteloos toegang heeft tot alle kanten van het bed, wat het schoonmaken en onderhouden ervan aanzienlijk vereenvoudigt. Of u nu de slaapkamer opnieuw wilt indelen, het bed wilt verschuiven voor het reinigen, of gewoon wat meer bewegingsvrijheid wilt, seniorenbedden op wielen bieden de flexibiliteit en het comfort waar u naar op zoek bent.

Bovendien, wanneer het bed op de juiste plek staat, kunt u eenvoudig de wielen vergrendelen, zodat het stevig op zijn plaats blijft staan. Met seniorenbedden op wielen combineert Moon functionaliteit en mobiliteit om te zorgen voor een comfortabele en handige slaapomgeving voor senioren.

Sita deelbaar ledikant

Gratis adviesgesprek

Bekijk hier de verschillende opties voor uw seniorenbed op wielen en vraag een gratis adviesgesprek in de showroom of bij u thuis aan om de mogelijkheden rustig door te nemen.

Welke afmeting heeft u nodig?

Deze bedden zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: vlak, elektrisch verstelbaar, deelbaar, hoog- laag bedlift functie (conform zorgnorm), Anti Trendelenburgfunctie en zorg

Eenpersoons seniorenbed

Twijfelaar seniorenbed

Tweepersoons seniorenbed

Maatwerk seniorenbed

De voordelen van hoog/laag bedden

Het kiezen van een seniorenbed biedt tal van voordelen die de algehele kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Een seniorenbed past zich aan uw lichaam aan, wat zorgt voor een betere nachtrust en minder slaapproblemen. De hogere instap- en deelbaarheid maken deze bedden gemakkelijk toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Seniorenbedden met verstelbare functies, zoals sta-op standen, bevorderen de onafhankelijkheid van iedere gebruiker.

Tijdens het adviesgesprek bepalen we voor u de juiste in- en uitstaphoogte. Een te laag bed vergt veel kracht en energie bij het opstaan en bij het instappen een te hoge druk op uw bottenstelsel. Een te hoog bed kan een gevaarlijke situatie veroorzaken bij voornamelijk het opstaan als u nog niet geheel wakker bent of als u fysiek niet 100% top fit bent. Het gevaar van vallen is dan groot. Wanneer er nu of in de toekomst gekozen wordt voor de hoog-laag bedlift functie, kunt u de in- en uitstaphoogte die het beste bij u past.

Kreamat Easylift hoog laag

Volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie

Een seniorenbed biedt de mogelijkheid tot persoonlijke zorg, geheel afgestemd op uw specifieke situatie. Bij Moon hebben we het grootste assortiment aan technisch slapen, senioren- en zorgbedden.

We kunnen u dan ook voorzien van een professioneel en persoonlijk advies, afgestemd op uw behoeften. Zorg aan huis kent een hoge toename.

Dankzij de diverse opties zijn onze seniorenbedden daarom levensloopbestendig en voldoen ze ook aan de zorgnorm.

Ze kunnen namelijk in de toekomst altijd uitgebreid worden met onder andere de volgende aanpassingen:

Perfect persoonlijk slaapklimaat

Het op twee na grootste probleem van het verstoren van een prettige nachtrust is het klimaat in bed. Als u het koud heeft is dit nog eenvoudig op te lossen door een extra deken.

Het te warm hebben is daarentegen niet altijd eenvoudig op te lossen. Wij adviseren u uitgebreid aan de hand van uw persoonlijke situatie zodat we voor u het perfecte klimaat in bed kunnen realiseren.

Onze bedden ventileren zeer goed zodat vocht en transpiratie perfect afgevoerd worden. Dit draagt bij aan een prettige nachtrust.

Deelbaar ledikant Steel and Stockings
boxspring Carrera

Eenvoudig schoonmaken

Een seniorenbed maakt het schoonmaken van en onder het bed eenvoudig en prettig. Dankzij de vormgeving wordt stofzuigen, dweilen en afstoffen onder het bed een fluitje van een cent. Het bed is eenvoudig te verplaatsen dankzij de wielen en dankzij de optionele elektrische of hoog-laag functie kunt u overal makkelijk bij. Ook kunt u kiezen voor een stof die afneembaar is. Zo is het bed ook bij intensief gebruik gemakkelijk weer schoon en fris.

Bezorging en installatie

Elk bed van Moon wordt door onze eigen vaste servicepartners bezorgd en voor u in elkaar gezet. Is uw nieuwe bed geïnstalleerd? Dan krijg u een uitgebreide uitleg over het bed en kunt u uiteraard alle vragen stellen die in u op komen. Wij nemen het verpakkingsmateriaal van uw nieuwe bed gewoon weer mee, u hoeft alleen nog maar uw bed op te maken voor een heerlijke nachtrust! Wenst u dat wij uw oude bed voor u meenemen? Dan doen we dat kosteloos.

Hoe kiest u het juiste seniorenbed?

Bekijk hier de verschillende opties voor uw seniorenbed op wielen

Bij Moon begrijpen we dat het kiezen van het juiste seniorenbed een belangrijke beslissing is. We raden u aan om rekening te houden met uw persoonlijke behoeften, voorkeuren en gezondheidstoestand bij het maken van uw keuze. Overweeg de grootte, verstelbare functies en het ontwerp van het bed om ervoor te zorgen dat het perfect past bij uw levensstijl en interieur. Komt u er niet helemaal uit? Vraag dan gerust vrijblijvend een thuisdemo aan.

Wij bij Moon staan klaar om u te helpen bij het vinden van het ideale seniorenbed dat aan al uw verwachtingen voldoet. Onze experts kunnen u begeleiden bij het selecteren van het juiste bed en u voorzien van deskundig advies om uw slaapcomfort te optimaliseren. Plan eenvoudig een gratis adviesgesprek met ons in, zodat u compleet geïnformeerd bent over de beste keuzes voor u. Bij Moon staan we altijd klaar om u te helpen uw slaapervaring te verbeteren.