Goed slapen vergt vakwerk

Bij het creëren van het perfecte bed moeten er een aantal zaken bij elkaar elkaar komen. Ontdek ons atelier waarin we de kunstwerken samenstellen die u een betere nacht geven.

HANDGEMAAKT IN ROTTERDAM

Matrassen - Toppers - accessoires

NATUURLIJKE MATERIALEN

Mooie materialen die de natuur ons biedt

WORKSHOPS

Maak uw eigen uniek natuurlijk product

Geen nacht zonder Moon

Natuurlijk slapen op maat

Matrassen en toppers handgemaakt van natuurlijke materialen. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan ons atelier.

Uniek kijkje achter de schermen

Heeft u zich weleens afgevraagd hoe een matras of topdekmatras gemaakt wordt? Kom langs in ons atelier en maak kennis met onze vakman Michael die matrassen en topdekmatrassen volledig met de hand maakt. Bekijk live hoe de oplossingen uit onze ambachtelijke Nature-lijn gefabriceerd worden. Michael beantwoord graag al uw vragen! De lijn bestaat uit matrassen en topdekmatrassen die uitsluitend van natuurlijke materialen gemaakt zijn. En dat verschil merkt u!

Handgemaakt in Rotterdam

In Woonmall Alexandrium kunt u onze kunsten ‘in het echt’ bewonderen. Wellicht slaapt u binnenkort op zo’n heerlijk matras van natuurlijke stoffen en materialen, dat met liefde voor u is gemaakt. U kunt ook een workshop volgen en zo uw eigen uniek product maken. Gemaakt van natuurlijke producten en restmaterialen. En dat gewoon in Rotterdam!

Natuurlijke hoog-laagbedden

Wist u dat u bij Moon ook een bed kunt aanschaffen dat is gemaakt van natuurlijke materialen en stoffen én is voorzien van slimme zorgopties? Denk hierbij aan wieltjes onder het bed en een hoog-laagsysteem. Dat kan alleen bij Moon!

De grootste collectie comfort bedden onder één dak.

Ontdek zelf hoe uw perfecte bed eruitziet.