Over Moon

Een nachtrust om van te dromen is onze passie. Daarom geen nacht zonder Moon.

LEVENSLOOPBESTENDIG

Bedden voor nu en later

STEL ZELF UW BED SAMEN

Beslis kleur, stof, hoofdbord, pootjes en meer

ADVIES VAN SPECIALISTEN

Slaapinterview en eigen ergotherapeuten in huis

Alles voor goed slapen

Wij zijn Moon Slaapadviseurs

Ons werk is pas geslaagd als jij goed slaapt. Met oprechte aandacht en passende zorg komen wij tot dat ene bed dat jou laat slapen als een roos.

Aandacht voor jou

Een nieuw bed of matras kopen is geen dagelijkse bezigheid. Waar moet je op letten en rekening mee houden? Bij Moon nemen wij de tijd om samen met jou in kaart te brengen wat belangrijk voor je is. Onze adviseurs stellen samen met jou het bed of matras van je dromen samen. Waarbij het belangrijkste van slapen altijd voorop staat. En dat is goed slapen voor jou!

Het slaapinterview

Onder het genot van een kop koffie of thee gaan wij met jou in kaart brengen hoe je slaapt. Om tot een goed advies te kunnen komen, zullen we je een beetje moeten leren kennen. In het adviesgesprek brengen we in kaart hoe je slaapt. Wat voor een slaper bent u ? Een buik-, rug-, zijslaper of draaier? Heb je het koud of warm in bed? Heb je last van allergieën? Transpireer je veel? Gebruikt je medicijnen? Heb je fysieke klachten of aandoeningen? Wij letten op de juiste opbouw van het bed, het matras, passende materialen voor jou, een juiste vocht- en lucht regulatie en mobiliteit. Ben je benieuwd wat wij jou zullen adviseren?

Grootste collectie zorg-, senioren- en comfortbedden onder één dak

Wist u dat Moon het ruimste assortiment seniorenbedden, ofwel comfortbedden, op één plek aanbiedt? Zo heeft u ruime keuze uit verschillende types bedden die op hun beurt aan te vullen zijn met een breed scala aan opties, bijmeubelen en accessoires.

Jouw nachtrust, onze zorg

90 dagen slaapgarantie

Wist je dat bij de aankoop van een nieuw bed, matras, of topper, jouw lichaam moet wennen aan het nieuwe slaapcomfort? Na ongeveer 60 nachten slapen, weet je of jouw nieuwe bed of matras jouw perfecte slaapmaat is. Bij Moon doen wij er alles aan om vooraf het juiste advies te geven. Mocht het slaapcomfort niet naar wens zijn, dan gaan onze adviseurs in kaart brengen hoe dit komt. 

Alles onder één dak

Eigen logistiek en servicedienst

Het is eindelijk zo ver! Jouw bestelling bij Moon is klaar om bezorgd te worden. Onze medewerkers bellen om een afspraak te maken op een moment dat jou schikt. Vervolgens brengen onze eigen monteurs jouw bestelling bij je thuis. Ze installeren jouw slaapoplossingen en nemen alle verpakkingsmaterialen weer mee.

Mocht er zich in de toekomst onverhoopt een probleem voordoen, dan helpen onze eigen servicemedewerkers en monteurs je weer verder. Zo heb je altijd alleen te maken met mensen van Moon, die de oplossingen als geen ander kennen.