Matras Moon Deluxe Memory

Vanaf:  1.150,00

Of 3x € 383,33 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Matras Moon Deluxe memory

 

Stel je voor dat je matras  als gegoten om je lichaam vormt, elke ronding omarmt en je in een wereld van comfort wiegt. Dat is precies wat het Matras Moon Deluxe Memory te bieden heeft. Met zijn geavanceerde constructie en hoogwaardige materialen is dit matras ontworpen om jou de ultieme slaapervaring te bezorgen.

 

Het geheim achter het Matras Moon Deluxe Memory ligt in de perfecte combinatie van innovatieve technologieën. De zeven geprofileerde zoneringen van high resilience foam zorgen voor een nauwsluitende pasvorm op het lichaam, waarbij elke zone precies de juiste ondersteuning biedt. Of je nu op je rug of zij slaapt, dit matras past zich moeiteloos aan jouw slaaphouding aan, dankzij de unieke eigenschappen van Cellutex traagschuim.

 

Maar wat maakt Cellutex traagschuim zo bijzonder? In tegenstelling tot traditioneel traagschuim is deze nieuwe generatie niet temperatuurafhankelijk, wat betekent dat het matras niet stijver wordt in een koudere omgeving. Dit zorgt voor een constante, optimale ondersteuning gedurende de hele nacht, ongeacht de omstandigheden.

 

Lig op het Matras Moon Deluxe Memory en voel meteen het verschil. Merk hoe je lichaam zich nestelt in de zachte, ondersteunende lagen van het matras.

Voel de spanning van de dag langzaam van je afglijden terwijl je jezelf overgeeft aan de weldadige comfort van dit unieke matras. Bereid je voor op een nacht van diepe, herstellende slaap en ontwaak de volgende ochtend verfrist en verjongd, klaar om de wereld weer tegemoet te treden.

 

Met het Matras Moon Deluxe Memory ben je verzekerd van een goede nachtrust, elke nacht weer.

 

 

 

Hoogte matras 21 cm.

Beschrijving

Matras Moon Deluxe memory

 

  • Volkern HR
  • Afdeklaag van Cellutex – traagschuim welke niet temeperatuurafhankelijk is
  • Ondersteunend
  • Bamboehoes – afritsbaar en wasbaar
  • Hoogte 21 cm
  • 90 nachten omruilgarantie
  • Levertijd: 4 tot 6 weken

 

90 nachten omruilgarantie

Bij Moon bieden wij jou de mogelijkheid om jouw matras maar liefst 90 dagen uit te proberen. Dat betekent dat je gedurende deze periode het matras mag omruilen voor een ander A-merk matras.

Bij Moon gaan we deze extra mijl voor jou, omdat jouw tevredenheid en een heerlijke nachtrust onze topprioriteit zijn!

Extra informatie

Afmeting

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hardheid

Medium, Firm