Matras Equilli Support Flex – met slaapcontract

Matras Equilli Support Flex – matras op jouw maat – met slaapcontract

 

Gemiddeld ligt een mens een paar minuten proef op een matras in de showroom.

Maar, je weet pas na minimaal 30 nachten slapen of het geadviseerde matras echt goed bevalt.

Speel je graag op zeker?

Dan kies je voor Equilli Support Flex.

Het ingenieuze systeem van binnenhoezen maken het mogelijk om zowel de ondersteuningslaag als de comfortlaag van dit matras te verwisselen na aankoop.

Dit matras kan een jaar lang kan kosteloos en snel aangepast worden, mocht dit nodig zijn.

Met het Equilli Support Flex matras wordt op basis van de Personal Sleep Scan de perfecte balans voor jou samengesteld.

Ook als je met zijn tweetjes op 1 matras wilt liggen, kan voor jullie elk het persoonlijke matras gemaakt worden en nog steeds geen scheiding in het midden. Het perfecte maatwerk “lepeltje lepeltje” matras.

 

We nodigen je graag uit voor een gratis meting en advies!

SKU MA853-1-1-1-1 Categorieën , , ,

Beschrijving

Matras Equilli Support Flex – matras op jouw maat – met slaapcontract.

De basislaag van deze matrassen bestaat uit een pocketveren kern, een stevige omkadering bestaande uit koudschuim en een flexibele onderlaag die de krachtwerking van de bodem over de matras verspreidt.

De basislaag heeft een dubbele functie. Enerzijds biedt ze een globale basisondersteuning in verschillende hardheden, anderzijds maakt ze de matras compatibel met elk type bedbodem (spiraalbodem, lattenbodem, boxspring …).

 

De ondersteuningslaag bevindt zich in het midden van de matras en bestaat uit een vast hoofd- en voetuiteinde en modules ter hoogte van schouders, taille en heup.

De modulair aanpasbare ondersteuningslaag biedt een lichaamsondersteuning op maat en houdt optimaal rekening met uw lichaamsvorm en uw gewichtsverdeling. Een goede rugondersteuning zorgt ervoor dat de ruggenwervels zich in onbelaste toestand bevinden, waardoor zij kunnen rehydrateren. In zijlig vormt de ruggengraat bijvoorbeeld een rechte, horizontale lijn. Het gebruik van materialen met een verschillende hardheid − meer bepaald in de schouder-, taille- en heupzone van de matras – maakt dit mogelijk. Elke zone beschikt potentieel over 12 verschillende niveaus van hardheid. Onze Personal Sleep Scan berekent voor u de optimale configuratie.

 

De comfortlaag bevindt zich bovenaan de matras en bepaalt het aanvoelen ervan. Comfort is echter een subjectief begrip en dus voor iedereen verschillend. Bij Equilli laten we u de keuze uit een zachte (latex) comfortlaag, een stevigere (koudschuim) comfortlaag of een drukverlagende (traagschuim) comfortlaag.

 

Ook de matrashoes is van belang voor uw nachtrust. Ze bepaalt mee het comfort, de warmtehuishouding en de hygiëne van de volledige matras. De Equilli matrashoes is gemaakt van hoogwaardig textiel dat zeer rekbaar is, zodat ze de werking van de ondersteuningslaag niet verhindert.

Bovendien laat de matrashoes toe dynamisch om te gaan met verschillen in temperatuur en vochtigheid, om op die manier het thermisch comfort te verhogen. Tot slot bevat de matrashoes microcapsules met natuurlijke bacteriën (probiotica) die een anti-allergische werking hebben en gelijkmatig vrijkomen gedurende de levensduur van de matras (Purotex technologie). De ritssluiting zorgt ervoor dat u de hoes gemakkelijk kan afnemen om ze te reinigen.

De matrassen van Equilli worden zorgvuldig en op maat vervaardigd in het productie atelier in Boortmeerbeek in België. Door de lokale productie kunnen we bij Equilli  maatwerk aanbieden met optimale levertermijnen.

Gepersonaliseerd slapen in een dubbele matras? Geen probleem! Alle Equilli matrassen zijn verkrijgbaar in enkele en dubbele maten. Zo kan je kiezen voor 2 gepersonaliseerde matrassen op je verstelbare bedbodem of voor 2 gepersonaliseerde matraskernen in een tweepersoonsmatras.

  • 7 zone pocketveren, thermisch gehard
  • Matrashoes is afritsbaar en wasbaar op 40 graden.
  • Comfortlagen: natuurlatex, Eucafeel met mircocoil pocketveren, HR schuim
  • Tijk van Lyocell en Purotrx
  • Ondersteunend
  • Ventilerend
  • Gepersonaliseerde schouderzone
  • Gepersonaliseerde taillezone
  • Gepersonaliseerde bekkenzone
  • Matrashoogte 26 cm

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Afmeting

, , , , , , , ,