Bel ons 010-3181061

Hoofdkussen Moon Snooze Gold

 189,00

Of 3x € 63,00 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Hoofdkussen Moon Snooze Gold

 

Een donzen hoofdkussen geeft veel mensen het meest comfortabele gevoel.

Het is heerlijk zacht en zeer goed vervormbaar. Voor diegene die een vormvast kussen willen maar toch van het comfort van dons willen genieten is er de Snooze Gold. Slapen op dons met een dragende laag van het vormvaste Natural Vita Talalay latex.

Deze latex heeft het Cradle to Cradle certificaat en is de beste latex voor mens en milieu. De kern is verwisselbaar waardoor u een tevredenheidsgarantie heeft.

 

De buitenkanten van het kussen zijn gevuld met een hoogwaardige 90% ganzendons. Dit zorgt voor een heerlijk zacht gevoel en een uitstekende vochtregulatie. De ergonomische vorm van het kussen en de geïntegreerde neksteun zorgen voor een perfecte ondersteuning. Door de goede vochtregulatie en de batist geweven 100% katoenen tijk is het kussen uitermate geschikt voor mensen met een allergie voor de huismijt.

 

De Snooze Gold is zeer goed wasbaar.

SKU J254 Categorieën ,

Beschrijving

Hoofdkussen Moon Snooze Gold

 

Vulling: 100% Vita Talalay natuurlatex + 90% ganzendons.

Tijk: katoen.

 

Een goed hoofdkussen is van essentieel belang voor een gezonde nachtrust en algemeen welzijn.

Ondersteuning van de nek en wervelkolom: Een goed hoofdkussen zorgt voor de juiste ondersteuning van de nek en de wervelkolom tijdens de slaap. Het helpt om de natuurlijke kromming van de nek te behouden, wat kan bijdragen aan het voorkomen van rug- en nekpijn.

Comfort en ontspanning: Het juiste kussen draagt bij aan het comfort tijdens het slapen, wat essentieel is voor een diepe en ontspannen slaap. Comfort speelt een grote rol bij het verminderen van slaapverstoringen en het bevorderen van een rustige slaapcyclus.

Voorkomen van allergieën: Kwaliteitskussens zijn vaak gemaakt van hypoallergene materialen, waardoor ze minder vatbaar zijn voor allergenen zoals stofmijt. Dit is vooral belangrijk voor mensen met allergieën of astma.

Behoud van slaaphouding: Het juiste hoofdkussen helpt bij het behouden van de juiste slaaphouding. Dit is cruciaal, vooral voor mensen die de neiging hebben om op hun zij te slapen, omdat een goed kussen ervoor zorgt dat het hoofd, de nek en de ruggengraat in een neutrale positie blijven.

Preventie van hoofdpijn: Een goed gekozen kussen kan helpen om spanning en druk op de nek en schouders te verminderen, wat kan bijdragen aan het voorkomen van hoofdpijn en migraine.

Verlenging levensduur matras: Het juiste hoofdkussen kan ook de levensduur van je matras verlengen. Het zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld en voorkomt overmatige slijtage van het matras.

Bij het kiezen van een hoofdkussen is het belangrijk om rekening te houden met individuele slaapgewoonten, voorkeuren en eventuele gezondheidsproblemen. Het investeren in een kwalitatief goed hoofdkussen is een investering in een goede nachtrust en algemene gezondheid.

 

Extra informatie

Hardheid

Soft, Medium, Firm