Hoofdkussen Moon Cozy Platinum

 169,00

Of 3x € 56,33 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Hoofdkussen Cozy Platinum is ergonomisch gevormd en omsluit perfect de vorm van uw hoofd en nek.

Door de hogere densiteit in de nek zone krijgen de hals en nekwervels de juiste ondersteuning.

De uitsparing in het hoofdkussen zorgen voor zachter hoofdgedeelte en een betere spierontspanning.

 

De Cozy Platinum is verkrijgbaar in diverse hoogtes: 9, 12 en 14 cm.

 

De Cozy Platinum is gemaakt van 100% Natural Vita Talalay natuurlatex. Het milieuvriendelijke (Cradle to Cradle Gold ) natuurlatex wordt eerst bevroren en daarna pas verhit waardoor er een open ronde celstructuur wordt bereikt. Het heeft hierdoor een hoger ventilerend vermogen en is aanzienlijk koeler dan de traditionele latexsoorten.

 

De tijk is van Tencel. Deze natuurlijke vezel is zeer goed vochtregulerend en zelfdrogend. Is zo koel als zijde.

De tijk is goed wasbaar op 60°C.

SKU J258 Categorieën ,

Beschrijving

Hoofdkussen Moon Cozy Platinum

 

Vulling: 100% Vita Talalay natuurlatex met neksteun en hoofduitsparing.

Tijk: Tencel

 

Een goed hoofdkussen is van essentieel belang voor een gezonde nachtrust en algemeen welzijn.

Ondersteuning van de nek en wervelkolom: Een goed hoofdkussen zorgt voor de juiste ondersteuning van de nek en de wervelkolom tijdens de slaap. Het helpt om de natuurlijke kromming van de nek te behouden, wat kan bijdragen aan het voorkomen van rug- en nekpijn.

Comfort en ontspanning: Het juiste kussen draagt bij aan het comfort tijdens het slapen, wat essentieel is voor een diepe en ontspannen slaap. Comfort speelt een grote rol bij het verminderen van slaapverstoringen en het bevorderen van een rustige slaapcyclus.

Voorkomen van allergieën: Kwaliteitskussens zijn vaak gemaakt van hypoallergene materialen, waardoor ze minder vatbaar zijn voor allergenen zoals stofmijt. Dit is vooral belangrijk voor mensen met allergieën of astma.

Behoud van slaaphouding: Het juiste hoofdkussen helpt bij het behouden van de juiste slaaphouding. Dit is cruciaal, vooral voor mensen die de neiging hebben om op hun zij te slapen, omdat een goed kussen ervoor zorgt dat het hoofd, de nek en de ruggengraat in een neutrale positie blijven.

Preventie van hoofdpijn: Een goed gekozen kussen kan helpen om spanning en druk op de nek en schouders te verminderen, wat kan bijdragen aan het voorkomen van hoofdpijn en migraine.

Verlenging levensduur matras: Het juiste hoofdkussen kan ook de levensduur van je matras verlengen. Het zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld en voorkomt overmatige slijtage van het matras.

Bij het kiezen van een hoofdkussen is het belangrijk om rekening te houden met individuele slaapgewoonten, voorkeuren en eventuele gezondheidsproblemen. Het investeren in een kwalitatief goed hoofdkussen is een investering in een goede nachtrust en algemene gezondheid.

 

Extra informatie

Afmeting

, ,