Bel ons 010-3181061

Celso de Lemos dekbedovertrek Versailles

Of 3x € 0,00 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Celso de Lemos dekbedovertrek Versailles

 

Welkom in het gouden tijdperk van pracht en praal. Dit ensemble weerspiegelt de grootsheid en overvloed van koninklijke paleizen. Een prachtig verfijnde tekening, geweven met garen van goud. Dit is Versailles.

 

Stelt u voor dat u wordt verwelkomd in een wereld van ongeëvenaarde pracht en rijkdom. Dit ensemble ademt de grandeur en weelderigheid uit die doet denken aan koninklijke paleizen uit vervlogen tijden. Het is alsof je wordt ondergedompeld in de weelderige pracht van Versailles, het iconische symbool van koninklijke luxe.

 

Deze collectie is als een kunstwerk, waarin verfijnde tekeningen zijn geweven met draad van puur goud. Het glinstert en straalt, als een schat die voor je ligt. De prachtige details en het vakmanschap dat in elk stuk is gelegd, getuigen van een tijd waarin pracht en praal hoogtij vierden.

 

Wanneer je deze collectie omarmt, omhul je jezelf met de grandeur van een koninklijk hof. Het is een herinnering dat pracht en praal niet alleen voor geschiedenisboeken zijn, maar ook voor jouw eigen leefruimte. Het is alsof je een stukje van de koninklijke erfenis naar je slaapkamer brengt.

 

Dus, terwijl u zich nestelt in het weelderige comfort van deze collectie, wordt u uitgenodigd om deel uit te maken van het gouden tijdperk van pracht en praal. Dit is Versailles, en het is niet alleen een plek in de geschiedenis, het is een deel van uw eigen verhaal van luxe en elegantie. Dat is de belofte van deze unieke ensemble, een meesterwerk dat de grandeur van een tijdperk tot leven brengt.

 

Het feit dat Celso de Lemos bedlinnen wordt aangeduid als de ‘Haute Couture’ voor de slaapkamer is een krachtige verklaring over de kwaliteit en uitmuntendheid van hun producten.

 

U hoeft hiervoor niet meer naar Harrods in Londen, maar naar het prachtige Rotterdam!

 

 

SKU D031-1-1-1-1 Categorieën , , ,

Beschrijving

Celso de Lemos dekbedovertrek Versailles

 

 

  • Jacquard
  • 80% Egyptisch Giza ELS katoen – 20% zijde
  • Sluiting met rits
  • Op bestelling verkrijgbaar – levertermijn +/- 4 weken
  • Verkrijgbaar in de kleur

Was instructies

  • wasbaar op 60°
  • Strijken is doorgaans niet nodig bij katoen satijn, maar het maakt de lakens wel zachter.
  • beschikbare kleuren

 

Celso de Lemos

 

In het hart van Portugal, waar de tradities van vakmanschap en textielproductie samenkomen, ligt een oase van creativiteit en verfijning: Celso de Lemos. Hier worden dromen geweven in de fijnste stoffen, en bedtextiel wordt getransformeerd in meesterwerken van luxe en comfort.

 

Het geheim van hun succes begint bij de selectie van de grondstoffen. Voor hun bedtextiel maken ze gebruik van de allerfijnste Egyptische Giza ELS-katoen. Deze katoenvezels, afkomstig uit de vruchtbare Nijldelta, zijn geen gewone draden. Ze zijn lang en dun, met een ongeëvenaarde sterkte en zachtheid. Deze katoen is als een zeldzame schat, en Celso de Lemos weet deze schat te ontsluiten voor de meest veeleisende liefhebbers van luxe beddengoed.

 

Met de fijnste Giza ELS-katoen in handen, begint het ambachtelijke meesterschap van Celso de Lemos. Elk product wordt met de hand afgewerkt, met oog voor detail en precisie. Hier wordt niets aan het toeval overgelaten. De zorgvuldige handen van getalenteerde ambachtslieden weven de stof tot in de perfectie, en elke steek is een liefdevol gebaar dat de belofte van kwaliteit en duurzaamheid draagt.

 

Maar wat Celso de Lemos echt bijzonder maakt, is hun toewijding aan maatwerk. In deze wereld van standaardisatie en massaproductie, blijven ze trouw aan de oude tradities van de ambachtelijke kleermaker. Elk stuk bedtextiel kan worden afgestemd op de unieke wensen van de klant.

 

Wanneer u zich omhult in Celso de Lemos beddengoed, omhelst u de belichaming van luxe en verfijning. Elk moment in bed wordt een ervaring van weelde en comfort. Het is alsof u slaapt onder de sterren, omgeven door de zachtheid van de Nijldelta en de zorgvuldige handen van vakmensen. En terwijl u rust, weeft Celso de Lemos voortdurend aan het verhaal van uw dromen, waar elk detail, elke vezel en elke steek getuigt van de belofte van perfectie.

 

Celso de Lemos is meer dan bedtextiel; het is een reis naar een wereld van ongeëvenaarde schoonheid en toewijding. Het is de belichaming van wat beddengoed zou moeten zijn – een symfonie van kwaliteit, comfort en maatwerk, waar uw dromen in stof worden geweven.

 

Dat is de magie van Celso de Lemos.