Celso de Lemos dekbedovertrek Ram

Of 3x € 0,00 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Celso de Lemos dekbedovertrek Ram

 

“Ram” is een verwijzing naar elegantie, puur en robuust, een drie-lijns borduurwerk dat prestige toevoegt aan uw beddengoed.

 

“Ram” brengt een gevoel van verfijning met zich mee, als een delicaat kunstwerk op uw beddengoed. De naam zelf roept beelden op van kracht en elegantie, net als de stoere hoorns van een ram in de natuur.

 

Dit prachtige borduurwerk, bestaande uit drie subtiele lijnen, voegt een vleugje prestige toe aan uw slaapkamer. Het is als een zorgvuldig gekozen accessoire dat de algehele uitstraling van uw beddengoed verbetert. Het straalt een tijdloze elegantie uit, en herinnert aan de aandacht voor detail en vakmanschap die in elk stiksel wordt gelegd.

 

Wanneer u onder de lakens van “Ram” kruipt, ervaart u een gevoel van luxe en verfijning. Het is alsof u slaapt in een oase van elegantie, omgeven door de puurheid van fijn beddengoed. De naam “Ram” is niet alleen een woord, het is een belofte van pracht en prestige in uw slaapkamer.

 

Dus, terwijl u in uw bed rust, omarmt u de elegantie van “Ram”, en voegt u een vleugje tijdloze schoonheid toe aan uw leefruimte. Het is een herinnering dat zelfs de kleinste details een verschil kunnen maken in de kunst van het beddengoed. Dat is de belofte van “Ram,” een meesterwerk van verfijning in de wereld van textiel en design.

 

Het feit dat Celso de Lemos bedlinnen wordt aangeduid als de ‘Haute Couture’ voor de slaapkamer is een krachtige verklaring over de kwaliteit en uitmuntendheid van hun producten.

 

U hoeft hiervoor niet meer naar Harrods in Londen, maar naar het prachtige Rotterdam!

 

 

Beschrijving

Celso de Lemos dekbedovertrek Ram

 

 

  • 100% Egyptisch Giza ELS katoen – TC700
  • Sluiting met rits
  • Op bestelling verkrijgbaar – levertermijn +/- 4 weken
  • Verkrijgbaar in de kleuren:

Was instructies

  • wasbaar op 60°
  • Strijken is doorgaans niet nodig bij katoen satijn, maar het maakt de lakens wel zachter.
  • beschikbare kleuren

 

Celso de Lemos

 

In het hart van Portugal, waar de tradities van vakmanschap en textielproductie samenkomen, ligt een oase van creativiteit en verfijning: Celso de Lemos. Hier worden dromen geweven in de fijnste stoffen, en bedtextiel wordt getransformeerd in meesterwerken van luxe en comfort.

 

Het geheim van hun succes begint bij de selectie van de grondstoffen. Voor hun bedtextiel maken ze gebruik van de allerfijnste Egyptische Giza ELS-katoen. Deze katoenvezels, afkomstig uit de vruchtbare Nijldelta, zijn geen gewone draden. Ze zijn lang en dun, met een ongeëvenaarde sterkte en zachtheid. Deze katoen is als een zeldzame schat, en Celso de Lemos weet deze schat te ontsluiten voor de meest veeleisende liefhebbers van luxe beddengoed.

 

Met de fijnste Giza ELS-katoen in handen, begint het ambachtelijke meesterschap van Celso de Lemos. Elk product wordt met de hand afgewerkt, met oog voor detail en precisie. Hier wordt niets aan het toeval overgelaten. De zorgvuldige handen van getalenteerde ambachtslieden weven de stof tot in de perfectie, en elke steek is een liefdevol gebaar dat de belofte van kwaliteit en duurzaamheid draagt.

 

Maar wat Celso de Lemos echt bijzonder maakt, is hun toewijding aan maatwerk. In deze wereld van standaardisatie en massaproductie, blijven ze trouw aan de oude tradities van de ambachtelijke kleermaker. Elk stuk bedtextiel kan worden afgestemd op de unieke wensen van de klant.

 

Wanneer u zich omhult in Celso de Lemos beddengoed, omhelst u de belichaming van luxe en verfijning. Elk moment in bed wordt een ervaring van weelde en comfort. Het is alsof u slaapt onder de sterren, omgeven door de zachtheid van de Nijldelta en de zorgvuldige handen van vakmensen. En terwijl u rust, weeft Celso de Lemos voortdurend aan het verhaal van uw dromen, waar elk detail, elke vezel en elke steek getuigt van de belofte van perfectie.

 

Celso de Lemos is meer dan bedtextiel; het is een reis naar een wereld van ongeëvenaarde schoonheid en toewijding. Het is de belichaming van wat beddengoed zou moeten zijn – een symfonie van kwaliteit, comfort en maatwerk, waar uw dromen in stof worden geweven.

 

Dat is de magie van Celso de Lemos.