Bel ons 010-3181061

Celso de Lemos dekbedovertrek Jardim

Of 3x € 0,00 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Celso de Lemos dekbedovertrek Jardim

 

Een ontwerp van delicate bloemen die weelderig heen en weer wiegen. Verkrijgbaar in frisse kleuren die uw slaapkamer omtoveren tot een lente-weide. ‘Jardim’ is de naam van deze Jacquard, met het ontwerp van deze betoverende klassieke tuin.

 

In de wereld van beddengoed en textiel, is er een nieuw meesterwerk dat de essentie van een bloeiende tuin vastlegt. Dit ontwerp toont gracieuze bloemen die zachtjes dansen in de wind, een weelderige weergave van de natuur in al haar pracht.

 

Deze Jacquard, genaamd ‘Jardim’, draagt de schoonheid van een magische tuin in zich. Met zijn verfijnde patronen en elegante kleuren, brengt het de lente naar uw slaapkamer. De keuze aan frisse kleuren doet denken aan een heldere, zonnige dag in de natuur.

 

Het bijzondere aan dit beddengoed is niet alleen de visuele aantrekkingskracht, maar ook de naam zelf. ‘Jardim’, wat tuin betekent, roept beelden op van bloeiende bloemen, geurende planten en een serene ambiance. Het is alsof u de natuur in huis haalt en kunt genieten van de prachtige tuin in volle bloei.

Deze Jacquard biedt niet alleen visueel genot, maar ook comfort en kwaliteit. De stof is zorgvuldig gekozen voor zachtheid en duurzaamheid, zodat u van een goede nachtrust kunt genieten in stijl.

 

Kortom, met ‘Jardim’ brengt u de schoonheid van een weelderige tuin in uw slaapkamer. Het is alsof u slaapt in een oase van bloemenpracht, waar de lente het hele jaar door heerst. Elk detail van dit beddengoed is doordrenkt van de natuurlijke pracht en sereniteit, en het zal uw slaapkamer transformeren tot een betoverende plek waar dromen bloeien. Dat is de belofte van ‘Jardim’, een meesterwerk van textielkunst dat u elke dag kunt ervaren.

 

Het feit dat Celso de Lemos bedlinnen wordt aangeduid als de ‘Haute Couture’ voor de slaapkamer is een krachtige verklaring over de kwaliteit en uitmuntendheid van hun producten.

 

U hoeft hiervoor niet meer naar Harrods in Londen, maar naar het prachtige Rotterdam!

 

 

Beschrijving

Celso de Lemos dekbedovertrek Jardim

 

  • Jacquard
  • Sluiting met rits
  • 100% Egyptisch Giza katoen – TC700
  • Op bestelling verkrijgbaar – levertermijn +/- 4 weken.

 

Was instructies

  • wasbaar op 60°
  • Strijken is doorgaans niet nodig bij katoen satijn, maar het maakt de lakens wel zachter.
  • beschikbare kleuren

Celso de Lemos

 

In het hart van Portugal, waar de tradities van vakmanschap en textielproductie samenkomen, ligt een oase van creativiteit en verfijning: Celso de Lemos. Hier worden dromen geweven in de fijnste stoffen, en bedtextiel wordt getransformeerd in meesterwerken van luxe en comfort.

 

Het geheim van hun succes begint bij de selectie van de grondstoffen. Voor hun bedtextiel maken ze gebruik van de allerfijnste Egyptische Giza ELS-katoen. Deze katoenvezels, afkomstig uit de vruchtbare Nijldelta, zijn geen gewone draden. Ze zijn lang en dun, met een ongeëvenaarde sterkte en zachtheid. Deze katoen is als een zeldzame schat, en Celso de Lemos weet deze schat te ontsluiten voor de meest veeleisende liefhebbers van luxe beddengoed.

 

Met de fijnste Giza ELS-katoen in handen, begint het ambachtelijke meesterschap van Celso de Lemos. Elk product wordt met de hand afgewerkt, met oog voor detail en precisie. Hier wordt niets aan het toeval overgelaten. De zorgvuldige handen van getalenteerde ambachtslieden weven de stof tot in de perfectie, en elke steek is een liefdevol gebaar dat de belofte van kwaliteit en duurzaamheid draagt.

 

Maar wat Celso de Lemos echt bijzonder maakt, is hun toewijding aan maatwerk. In deze wereld van standaardisatie en massaproductie, blijven ze trouw aan de oude tradities van de ambachtelijke kleermaker. Elk stuk bedtextiel kan worden afgestemd op de unieke wensen van de klant.

 

Wanneer u zich omhult in Celso de Lemos beddengoed, omhelst u de belichaming van luxe en verfijning. Elk moment in bed wordt een ervaring van weelde en comfort. Het is alsof u slaapt onder de sterren, omgeven door de zachtheid van de Nijldelta en de zorgvuldige handen van vakmensen. En terwijl u rust, weeft Celso de Lemos voortdurend aan het verhaal van uw dromen, waar elk detail, elke vezel en elke steek getuigt van de belofte van perfectie.

 

Celso de Lemos is meer dan bedtextiel; het is een reis naar een wereld van ongeëvenaarde schoonheid en toewijding. Het is de belichaming van wat beddengoed zou moeten zijn – een symfonie van kwaliteit, comfort en maatwerk, waar uw dromen in stof worden geweven.

 

Dat is de magie van Celso de Lemos.