Bel ons 010-3181061

Matras Serta Splendid – superior topmatras Latex

Vanaf:  1.349,00

Of 3x € 449,67 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Matras Serta Splendid – superior topmatras Latex

 

Hét matras uit de Serta American Series wat optimaal slaapcomfort en duurzaamheid combineert met de ondersteunende werking van het 5-zone pocketveersysteem. De pocketveren voorzien deze matras van voldoende ventilatie en vormen de kern van de Splendid.

 

Aan de matras zit de topper bevestigd, deze zorgt ervoor dat de topper altijd op zijn plaats blijft liggen. De Pulse Latex topper kent een zeer goede aanpassing aan de vormen van het lichaam, op deze manier word het gehele lichaam op de juiste manier ondersteund en worden drukpunten perfect weg genomen!

 

Niet voor niets dat grote hotelketens zoals het Bellagio, Hilton, The Ritz, Waldorff, Sheraton, Mariott tot aan Ceasers Palace hun gasten laten slapen op deze topmatrassen. Immers is alleen het beste goed genoeg voor hen!

 

Wanneer slaap jij op jouw eigen Serta matras?

 

  Reset Opties
  • 0 €

Beschrijving

Matras Serta Splendid – superior topmatras Latex

 

 • Collectie: Serta
 • Latex Rubber, Latex
 • 5-zone pocketsysteem
 • Serta Topper Pulse Latex
 • Matrashoogte inclusief topper 35 cm
 • Ook geschikt voor een elektrisch verstelbare bodem
 • Levertijd: 8 weken

 

Serta Matrassen

 

Het Amerikaanse slaapcomfort van Serta is wereldwijd bekend. Vergeleken met andere slaapsystemen onderscheidt Serta zich door de opbouw van de matrassen.

Slapen op een matras van Serta is een belevenis. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend en tijdloos. De materialen van het matras vormen de basis voor een goede nachtrust. Iedere nacht weer.

Ervaar het sublieme comfort en een lange levensduur dankzij duurzame en ademende materialen. De uitgebalanceerde opbouw van de matrassen van Serta zorgen voor een optimale comfort en ondersteuning. Kies jouw perfect Serta matras en geniet van de op maat gemaakte ervaring die past bij jouw individuele eisen en wensen.

De twee-persoons matrassen kunnen met twee verschillende kernen worden geleverd. Zo kan de ene slaper bijvoorbeeld firm en de andere slaper medium hardheid krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Afmeting

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,