Serta Royalty matras- superior topmatras Gelfoam

Vanaf:  1.849,00

Of 3x € 616,33 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Serta Royalty matras- superior topmatras Gelfoam

 

Hét matras uit de Serta American Series wat optimaal slaapcomfort en duurzaamheid combineert met de ondersteunende werking van het 5-zone pocketveersysteem. De pocketveren voorzien deze matras van voldoende ventilatie en vormen de kern van de Royalty.

 

Aan de matras zit de topper bevestigd, deze zorgt ervoor dat de topper altijd op zijn plaats blijft liggen en genoeg ruimte biedt om nog altijd alleen de topper te kunnen maken.

De Gelfoam topper zorgt voor een hygiënisch en aangenaam slaapklimaat. Door de innovatieve structuur van deze topmatrassen zorgt het voor een optimale ventilatie en warmte regulering tijdens het gebruik.

Op deze wijze past de topmatras zich aan naar de lichaams- en omgevings- temperatuur hierdoor worden de gewrichten en spieren ontlast voor een betere bloedstroming.

Niet voor niets dat grote hotelketens zoals het Bellagio, Hilton, The Ritz, Waldorff, Sheraton, Mariott tot aan Ceasers Palace hun gasten laten slapen op deze topmatrassen.

 

Wanneer slaap jij op jouw eigen Serta matras?

    Reset Opties

Beschrijving

Serta Royalty matras- superior topmatras Gelfoam

 

Het Serta Royalty Gelfoam matras is een 5 zone pocketveer / multispring matras en heeft een hoogte van 40 cm. Het matras heeft maar liefst drie afdeklagen van Super Soft Eco Foam. Deze Super Soft Eco Foam lagen zijn gebundeld tot een laag en vormt het topmatras dat verbonden is met het basismatras. Bovenop het matras vind je de Gelfoam topmatras.

 

De toepassing van meerdere lagen in de topmatras van de Royalty staan garant voor een optimale temperatuurregulatie in de matras.

Verzeker jezelf van een geweldige nachtrust met een Serta Royalty Gelfoam matras.

 

Met het Serta Royalty Executive Gelfoam Matras kies je voor een echt Amerikaans Multi-Layer matras met Mono-Spring syteem.

Serta Matrassen

Het Amerikaanse slaapcomfort van Serta is wereldwijd bekend. Vergeleken met andere slaapsystemen onderscheidt Serta zich door de opbouw van de matrassen.

Slapen op een matras van Serta is een belevenis. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend en tijdloos. De materialen van het matras vormen de basis voor een goede nachtrust. Iedere nacht weer.

Ervaar het sublieme comfort en een lange levensduur dankzij duurzame en ademende materialen. De uitgebalanceerde opbouw van de matrassen van Serta zorgen voor een optimale comfort en ondersteuning. Kies jouw perfect Serta matras en geniet van de op maat gemaakte ervaring die past bij jouw individuele eisen en wensen.

De twee-persoons matrassen kunnen met twee verschillende kernen worden geleverd. Zo kan de ene slaper bijvoorbeeld firm en de andere slaper medium hardheid krijgen.

 

We helpen je graag bij het kiezen van een voor jou perfect matras. Met een Serta product ben je verzekerd van vele jaren slaapplezier.

 

  • Collectie: Serta
  • Gelfoam, Coolgel in schuim
  • 5-zone pocketsysteem
  • afritsbare Serta Topper Gelfoam
  • Matrashoogte inclusief topper 40 cm
  • Levertijd: 8 weken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Afmeting

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,