Bel ons 010-3181061

Ledikant Sita – deelbaar

 1.970,00

Of 3x € 656,67 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Ledikant Sita deelbaar is super makkelijker om onder schoon te maken doordat deze op wielen staat.

 

Dit Nederlandse product uit Vroomshoop is gemaakt van hoogwaardige materialen.

Wild eikenprint in twee actuele kleuren gecombineerd met een strak vormgegeven kader dat naar keuze in de kleuren zwart, wit of grijs geleverd wordt.

 

Wanneer heeft u uw eigen Sita in de slaapkamer?

    • 533 €
    • 687 €
    • 1436 €

Beschrijving

Ledikant Sita deelbaar  is een eigentijds bed. Gemaakt van hoogwaardige materialen.

Super makkelijk om onder schoon te maken doordat deze variant van het Sita ledikant deelbaar is.

Wild eikenprint in twee actuele kleuren gecombineerd met een strak vormgegeven kader dat naar keuze in de kleuren zwart, wit of grijs geleverd wordt.

 

Een bed bestaat uit een basis van “Halifax eiken “Natur” of “Nebraska Garau” met een solide constructie om het bed zo stevig mogelijk neer te zetten. Het voorkomt kraken en draagt bij aan het comfort.

 

Er zijn meerdere uitvoeringen leverbaar. Als 1-persoonsbed, als 2-persoons bed en als deelbaar bed. Belangrijk is, dat het bed op de juiste hoogte is, voor eenvoudig in en uitstappen en het opmaken van het bed. Alle uitvoeringen hebben dan ook een comforthoogte van 47 cm.

 

 

Instaphoogte

Het bed Sita is voorzien van een lengtebalk en in hoogte verstelbare bedbodemdragers op de zijden. Hierop kunnen de bedbodems in het bed rusten. In het bed kunnen zowel vlakke als elektrisch verstelbare bodems worden geplaatst. Om de ideale hoogte van het matras te bereiken, kunnen de bedbodems in 5 verschillende hoogten in het bed worden gelegd, waarmee de perfecte individuele instaphoogte bereikt wordt.