Matras Moon Pocket HR

Vanaf:  590,00

Of 3x € 196,67 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Matras Moon Pocket HR

 

Het geheim van de uitmuntende ondersteuning van het Moon Pocket HR-matras ligt in de innovatieve pocketveringtechnologie. Elke individuele pocketveer is zorgvuldig ingekapseld in een zakje, waardoor ze onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen.

Het Matras Moon Pocket HR gaat echter verder dan alleen ondersteuning. De hoogwaardige HR-schuimlaag biedt een uitzonderlijke veerkracht en duurzaamheid.

 

De uitstekende ventilatie-eigenschappen van het matras zorgen voor een fris slaapklimaat, waardoor je ontwaakt met een hernieuwde energie. Met het Matras Moon Pocket HR investeer je niet alleen in een goede nachtrust, maar ook in je algehele welzijn.

 

Dit matras is bijzonder geschikt voor buikslapers vanwege de druk verhogende eigenschappen. Het voorkomt een holle rug tijdens het slapen omdat het de buik niet laat doorzakken.

 

Bovendien fungeert het Matras Moon Pocket HR uitstekend als basis voor een topdekmatras. Door zijn veerkrachtige pocketvering en ondersteunende koudschuimlaag biedt het een solide fundament voor extra comfortlagen. Hierdoor kun je de matraservaring nog verder personaliseren naar jouw wensen en behoeften.

 

Stap in de wereld van het Matras Moon Pocket HR en ervaar de perfecte combinatie van ondersteuning, comfort en aanpassingsvermogen. Laat dit matras jouw reis naar een goede nachtrust leiden, waar elk detail bijdraagt aan een heerlijke slaapervaring.

 

Beschrijving

Matras Moon Pocket HR

  • pocketveren 7 zones
  • Afdeklaag van HR45
  • Open celstructuur
  • Ondersteunend
  • Goed ventilerend
  • Bamboehoes – afritsbaar en wasbaar
  • Hoogte 21 cm
  • 90 nachten omruilgarantie
  • Levertijd: 4 tot 6 weken

 

90 nachten omruilgarantie

Bij Moon bieden wij jou de mogelijkheid om jouw matras maar liefst 90 dagen uit te proberen. Dat betekent dat je gedurende deze periode het matras mag omruilen voor een ander A-merk matras.

Bij Moon gaan we deze extra mijl voor jou, omdat jouw tevredenheid en een heerlijke nachtrust onze topprioriteit zijn!

 

Extra informatie

Afmeting

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hardheid

Medium, Firm