Bel ons 010-3181061

De Eastborn Plum

 2.895,00

Of 3x € 965,00 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

De Eastborn Plum

De Eastborn Plum is een knusse en stijlvolle boxspring. De Plum heeft licht gebogen hoeken. Dit geeft de boxspring een knusse en speelse uitstraling aan je slaapkamer. Het prachtige hoofdbord brengt een gevoel van warmte en comfort aan iedere slaapkamer. Met de Plum wordt jouw slaapkamer de plek waar stijl en gezelligheid samenkomen.

De eerste lichtstralen kruipen langs de gordijnen. Je doet je ogen open en rekt je uit. Heerlijk geslapen. Je hoofd is fris, je lichaam uitgerust en je zit vol energie. Laat de dag maar komen. Jij kunt alles aan.

 

Jouw geheim? De Eastborn Plum. Een boxspring die je lichaam perfect ondersteunt. Of je nu op je zij of op je rug slaapt.

Stabiel, met een uitstekende veerkracht en ultiem ligcomfort. En nu met €300,- setvoordeel!

Daar krijg je toch energie van?

 

Wat wij willen is dat jij elke dag uitgerust opstaat. Vol met energie en helemaal klaar voor een nieuwe dag. Een dag vol mogelijkheden en kansen.

 

De Eastborn Plum is een knusse en stijlvolle boxspring. De Plum heeft licht gebogen hoeken. Dit geeft de boxspring een knusse en speelse uitstraling aan je slaapkamer. Het prachtige hoofdbord brengt een gevoel van warmte en comfort aan iedere slaapkamer. Met de Plum wordt jouw slaapkamer de plek waar stijl en gezelligheid samenkomen.

 

Beschrijving

De Eastborn Plum

 

Het Nederlandse merk Eastborn maakt boxsprings en matrassen met passie voor kwaliteit en innovatieve vormgeving. Puur Nederlands vakmanschap, al sinds 1959!

 

De Eastborn Plum is duidelijk een boxspring die zowel stijlvol als knus is.

 1. Licht gebogen hoeken: De licht gebogen hoeken van de Plum geven de boxspring een speelse uitstraling. Dit ontwerpdetail kan een gevoel van knusheid en comfort toevoegen aan je slaapkamer.
 2. Hoofdbord: Het prachtige hoofdbord van de Plum is een opvallend kenmerk dat warmte en elegantie aan je slaapkamer toevoegt. Het hoofdbord is vaak het middelpunt van een bed en kan de algehele sfeer van de slaapkamer bepalen.
 3. Stijl en gezelligheid: De Plum wordt beschreven als een plek waar stijl en gezelligheid samenkomen. Dit betekent dat deze boxspring niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook comfortabel om in te slapen en te ontspannen.

Het ontwerp en de beschrijving van de Eastborn Plum suggereren een slaapomgeving die zowel visueel aantrekkelijk als gastvrij is. Een knusse boxspring met een stijlvolle uitstraling kan een belangrijke aanvulling zijn op de inrichting van je slaapkamer en bijdragen aan een goede nachtrust.

 

 • Collectie: Eastborn
 • Hoofdbord: Plum
 • Hoofdbord breedte: gelijk aan het bed
 • Hoofdbord hoogte: 112 cm
 • Hoofdbord diepte: 8 cm
 • Box kern: 7 zone pocketvering
 • Uitvoering: vlak of elektrisch verstelbaar
 • Matras kern: pocketvering 7 zones
 • Matras hardheid: standaard, stevig of extra stevig
 • Topper: divers
 • Poten: divers
 • Lighoogte: divers
 • Garantie: 25 jaar veer- en framebreuk – CBW
 • Levertijd: 4-6 weken
 • Levering en montage: inclusief

 

Ervaar het ongeëvenaarde comfort van de Eastborn Plum. Pas de boxspring volledig naar jouw wensen. Kies de juiste matras en topper die perfect bij jou passen. Zo kan je genieten van het comfort waar je naar verlangt. En elke ochtend uitgerust wakker worden.

 

Specificaties

De Eastborn Plum is als eenpersoons en tweepersoons te krijgen. Je kan kiezen uit de breedtematen 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm. Deze kan je combineren met de lengtematen 200, 210 en 220 cm.

Het hoofdbord van de Plum biedt je de mogelijkheid om comfortabel recht op in je bed te zitten. Het hoofdbord is even breed als de breedtemaat van de boxspring.

De Plum is ook beschikbaar met een voetbord. Dit is ideaal om je dekbed bij in te stoppen. Het voetbord is beschikbaar in twee hoogtes, 50 en 60 cm. Deze is even breed als de gekozen breedtemaat van je boxspring.

Stoffen

Stel de Plum samen met een stof die past bij jouw slaapkamer. Ga je voor de basisstoffen Shine, Skin of Rich? Of ga je voor de luxere uitstraling met de stoffen Doodle, Boucle of Struc? De keuze is aan jou!