Dommelin hoeslaken katoen satijn TC600 – split topper – hoekhoogte 5 tot 9 cm

Vanaf:  103,50

Of 3x € 34,50 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Dommelin hoeslaken katoen satijn TC600 – split topper – hoekhoogte 5 tot 9 cm

 

Dit zachte, gladde, ademende en licht glanzende hoeslaken van Dommelin is een weldaad voor uw huid!

Het hoeslaken is rondom voorzien van een elastische band. Daardoor blijft het laken goed op zijn plek zitten.

 

Het hoeslaken is geschikt voor toppers met een split met een hoekhoogte van 5 tot 9 cm.

 

Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Beschrijving

Dommelin hoeslaken katoen satijn TC600 – split topper – hoekhoogte 5 tot 9 cm

 

100% katoen satijn TC 600

Katoen satijn wordt nogal eens verward met polyester satijn, de glimmende, gladde stof. Satijn zegt echter niets over het materiaal, maar over de manier van weven. Katoen satijn is 100% natuurlijk katoen en heeft dus ook de fijne eigenschappen van katoen: het ademt en is vocht absorberend. Het voelt echter veel zachter en gladder aan dan een ‘gewoon’ katoenen dekbedovertrek door de speciale ‘satijnweving’. Bovendien blijven de kleuren op katoen satijn langer mooi.

De ‘thread count’ geeft het aantal draden per vierkante inch aan. Hoe hoger de thread count, hoe hoger de kwaliteit en hoe gladder de stof zal zijn.

Hier zijn enkele eigenschappen van katoen satijn:

 1. Glad en Zacht:
  • Satijnweving zorgt voor een glad en zijdeachtig oppervlak. Het beddengoed voelt daardoor heerlijk zacht aan.
 2. Luxe Uitstraling:
  • De glans die ontstaat door de satijnweving geeft het beddengoed een luxe uitstraling. Het ziet er vaak elegant en verfijnd uit.
 3. Ademend Vermogen:
  • Net als gewoon katoen behoudt katoen satijn het ademend vermogen. Het laat lucht goed door, wat kan bijdragen aan een comfortabele nachtrust.
 4. Duurzaamheid:
  • Katoen satijn kan duurzaam zijn, afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en de weving. Goed onderhouden satijnen beddengoed kan lang meegaan.
 5. Temperatuurregulatie:
  • Katoen staat bekend om zijn vermogen om vocht op te nemen en af te voeren, waardoor het kan helpen bij het reguleren van de lichaamstemperatuur tijdens de slaap.
 6. Kreukbestendigheid:
  • Satijn heeft de neiging minder te kreuken dan sommige andere weefsels, waardoor het beddengoed er langer netjes uitziet.
 7. Veelzijdigheid:
  • Katoen satijn wordt vaak gebruikt voor verschillende beddengoedartikelen, waaronder lakens, dekbedovertrekken en kussenslopen.
 8. Onderhoud:
  • Over het algemeen is katoen satijn gemakkelijk te onderhouden. Het kan in de wasmachine worden gewassen, hoewel het belangrijk is om de instructies van de fabrikant te volgen om de levensduur van het beddengoed te behouden.

 

Geschikt voor split toppers hoekhoogte 5 tot 9 cm.

 

Een split topper hoeslaken met een hoekhoogte van 5 tot 9 cm is speciaal ontworpen voor matrastoppers of topmatrassen die een split hebben aan het hoofdeinde. Deze splitsing maakt het mogelijk om de twee helften van het bed afzonderlijk van elkaar te verstellen, bijvoorbeeld wanneer je een verstelbaar bed hebt.

Hier is een omschrijving van de specificaties:

 1. Split Topper Hoeslaken:
  • Dit type hoeslaken is ontworpen om over een matrastopper te gaan. Het heeft een uitsparing of split aan het hoofdeinde, waardoor beide zijden van het bed onafhankelijk van elkaar kunnen worden versteld zonder het hele laken te hoeven verschuiven.
 2. Hoekhoogte 5 tot 9 cm:
  • De hoekhoogte geeft aan hoe diep de elastische hoeken van het hoeslaken zijn. In dit geval is de hoekhoogte geschikt voor matrastoppers met een dikte van 5 tot 9 cm. Het zorgt ervoor dat het hoeslaken stevig om de topper past.

Dit soort split topper hoeslaken biedt niet alleen een goede pasvorm voor je matrastopper, maar ook de mogelijkheid om de beide zijden van het bed onafhankelijk van elkaar te verstellen, waardoor het ideaal is voor gebruik in combinatie met verstelbare bedden. Let er bij aankoop op dat de afmetingen en de split aan het hoofdeinde overeenkomen met de specificaties van je matras of topper.

Extra informatie

Afmeting

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kleur

, , , , , , , , ,