Bel ons 010-3181061

Dekbed Moon Cuddle Diamond-warmteklasse 2

Vanaf:  649,00

Of 3x € 216,33 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Dekbed Moon Cuddle Diamond – warmteklasse 2

 

Dekbed Moon Cuddle Diamond is van ongeëvenaarde kwaliteit.

De vulling van 100% Allura Ganzendons heeft een extreme vulkracht.

Allura ganzendons komt uit de gebieden waar de vulkracht het hoogst is.

Het unieke vochtregulerende vermogen van de Moon Cuddle Diamond zorgt voor droge nachten.

De tijk kan 50% meer vocht opnemen dan een katoenen tijk. Dit voordeel, in combinatie met de zachte grip en de grote soepelheid van het materiaal, geeft het meest aangename en het gezondste slaapklimaat.

 

Deze combinatie van uniek hoogwaardige kwaliteiten zorgt voor de hoogst mogelijke soepelheid.

De tijk heeft  de ondergaan. Deze biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt.

De tijk is cassette gestikt zodat er geen warmteverlies ontstaat op de stiknaden en heeft een opstaande rand die zorgt voor de isolerende werking tot aan de buitenkant van het dekbed.

 

 • 100% Alura ganzendons
 • De tijk is van 95% MicroTencel en 5% zijde die voorzien is van
 • Maximaal drapeerbaar

 

Slapen onder dekbed Cuddle Diamond is een waar genot!

SKU J121-1-1-1 Categorieën , Tags ,

Beschrijving

Dekbed Moon Cuddle Diamond – warmteklasse 2

 • gemiddelde warmte isolatie
 • 100% witte Allura ganzendons dekbed
 • Tijk van 95% MicroTencel en 5% zijde
 • Warmteklasse 2
 • Vulgewicht vanaf 425  gram
 • Nomite
 • Vital Finish behandeling

 

Allergie

Een allergie voor dons op zich bestaat niet. Mensen zijn allergisch voor de uitwerpselen van de huismijt, niet voor de vulmaterialen dons, wol of synthetisch.

Als mensen gevoelig zijn voor de huismijt zijn er twee redenen om voor een donzen dekbed te kiezen:

Bijna al onze dekbedden zijn voorzien van het Nomite Label.

Dit label staat garant voor dat het geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor de huisstofmijt. De huismijt kan zich heel lastig vertoeven in een droge omgeving. Een goed donzen dekbed heeft een goede vochtregulatie en is daarom een betere keuze dan een dekbed dat niet goed ‘ademt’. Vanaf de NM150 tijk is het nog lastiger voor de huismijt om zich te nestelen. Deze tijken hebben de Vital Finish behandeling gehad. Dit is een biologische en mechanische behandeling die zorgt voor een 5x snellere vochtopname en het lichaamsvocht dubbel zo snel weer afgeeft.

De tijken van de donzen dekbedden zijn dichter geweven dan de dekbedden met andere vulmaterialen. Hoe dichter de weving van de tijk, hoe moeilijker het wordt voor de huismijt om zich te nestelen.

 

 

Onderhoud donzen producten

Een dekbed van dons vraagt weinig onderhoud en is wasbaar op 60°C, mits het voorzien is van een 100% katoenen tijk.          Opschudden en regelmatig luchten is voor een dekbed voldoende. Gebruik bij het wassen niet te veel wasmiddel en droog het dekbed langdurig in de droogtrommel op een lage temperatuur. Haal het dekbed tijdens het droogproces een aantal keren uit de droogtrommel om het op te schudden.

Volg voor het reinigen de instructies op het etiket.

Tip voor het drogen:

Voeg tijdens het drogen een aantal schone tennisballen toe aan de droogtrommel. Hierdoor wordt uw dekbed goed opgeklopt tijdens het drogen.

 

Gecontroleerde kwaliteit

Voor onze dekbedden wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen uit Nederland. De samenstelling van de vulling vindt in eigen huis plaats en wordt voortdurend op de vastgestelde specificaties getest. Dit gebeurt door vakmensen met jarenlange ervaring en liefde voor het product.

Ook bij de eindafwerking staat bewaking van de kwaliteit centraal. Elk product wordt met de grootste zorg gemaakt en nauwgezet gecontroleerd voordat het de fabriek verlaat. Op onze dekbedden zit dan ook vijf jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten.

EUROPEAN FEATHER AND DOWN ASSOCIATION

Op het gebied van dons en veren vinden regelmatig innovaties plaats. Om de laatste ontwikkelingen op het vakgebied op te voet te blijven volgen, is onze leverancier lid van de brancheorganisatie EDFA:

European Feather and Down Association: samenwerkingsverband van de belangrijkste dons- en verenverwerkende bedrijven in Europa.

 

 

Keurmerken

Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het productproces wordt zorgvuldig gecontroleerd en gestest. De hoge standaard eisen die we hanteren zijn terug te zien in de onderstaande keurmerken die aan de producten zijn bevestigd. Wij hebben het wel zijn van met mens, dier en milieu hoog in het vaandel. Onze dons producten zijn voorzien van het strenge Downpass keurmerk. Dit keurmerk verenigt fabrikanten die zich houden aan de gedragscode met betrekking tot het dierenwelzijn. Het is door de hele productieketen heen traceerbaar en voldoet aan de meeste strenge dierenwelzijnseisen.

De herkomst van de gebruikte materialen worden vastgelegd in een documentatiesysteem.
Dit wordt periodiek gecontroleerd door

 

Nomite is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Donzen dekbedden met dit label zijn geschikt voor mensen met een allergie voor de huisstofmijt en voor mensen met astmatische aandoeningen.

 

Comfort Index dekbedden

De kwaliteit van uw dekbed wordt bepaald door de vulkracht van het dons, de soepelheid van de tijk en het vochtregulerende vermogen.

De vulkracht

Van hoogwaardig, volgroeid dons heeft u minder nodig om uw lichaamswarmte vast te houden. Het dekbed wordt dus lichter en gaat langer mee als een dekbed met onvolgroeid dons.

 

Soepelheid van de tijk

Het comfort van een tijk wordt bepaald door de dikte van het garen. Dit wordt uitgedrukt in een NM waarde. Een NM100 houdt in dat met 1 gram katoen 100 meter lengte wordt bereikt. Een NM190 is dus dunner en heeft een hogere soepelheid.

Vochtregulerende vermogen

Het vochtregulerende vermogen van een tijk van MicroTencel en zijde is hoger dan die van een polyester en katoen. De vochtregulatie wordt nog sterker  door de Vital Finish behandeling.

 

MicroTencel

  • Natuurlijk en duurzaam: MicroTencel is een vezel gemaakt van houtpulp.  Het is een natuurlijk en duurzaam materiaal, omdat het afbreekbaar is en wordt geproduceerd met milieuvriendelijke processen.
  • Zacht en ademend: MicroTencel heeft een zijdezachte textuur en staat bekend om zijn ademende eigenschappen. Het helpt vocht effectief af te voeren, waardoor het comfortabel en koel aanvoelt tijdens het slapen. Tencel wordt vaak gebruikt in sportkleding.
  • Hypoallergeen: MicroTencel is van nature hypoallergeen, wat betekent dat het minder vatbaar is voor allergenen en ideaal is voor mensen met allergieën.

 

Zijde

  • Luxe en zacht: Zijde staat bekend om zijn luxe uitstraling en zijdezachte gevoel. Het biedt een heerlijk zacht oppervlak dat bijdraagt aan het slaapcomfort.
  • Temperatuurregulatie: Zijde heeft natuurlijke temperatuurregulerende eigenschappen. Het kan warmte vasthouden in koudere omgevingen en overtollige warmte afvoeren in warmere omstandigheden, waardoor het geschikt is voor verschillende seizoenen.
  • Hypoallergeen: Zijde is van nature resistent tegen huisstofmijt en schimmels, waardoor het een goede keuze is voor mensen met allergieën.

Een tijk gemaakt van een combinatie van MicroTencel en zijde resulteert in een stof die zowel luxueus als functioneel is. De combinatie van ademend vermogen, zachtheid en hypoallergene eigenschappen maakt het ideaal voor hoogwaardige beddengoedproducten. Het kan ook bijdragen aan een gezonde en comfortabele slaapomgeving.

 

Extra informatie

Afmeting

, , , , , , , , ,