Matras Cinderella Rosa – Web Only

Vanaf:  599,00

Of 3x € 199,67 zonder rente via
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Matras Cinderella Rosa

 

Duik in een oase van comfort met het Cinderella Rosa matras!

 

Met zijn indrukwekkende hoogte van 24 cm van koudschuim, belooft dit matras een buitengewone slaapervaring.

De 7 comfortzones zijn ontworpen om zich aan te passen aan de contouren van je lichaam en met een ongeëvenaarde eenvoud biedt het de ideale ondersteuning.

 

De tijk van het Cinderella Rosa matras is een meesterwerk op zich. Met een zomer- en winterzijde kun je het hele jaar door genieten van het perfecte slaapklimaat. Aan de zomerzijde is de tijk vervaardigd van SensICE, wat zorgt voor verkoeling op warme nachten. Aan de winterzijde is gebruikgemaakt van het zachte en duurzame Tencel, wat warmte en geborgenheid biedt tijdens koelere nachten.

 

Stel je voor dat je elke nacht wordt omhuld door de luxe van het Cinderella Rosa matras. Laat de stress van de dag achter je terwijl je wegzakt in de weldaad van de 7 comfortzones en de zachte tijk. Word elke ochtend verfrist wakker, gereed voor een nieuwe dag vol energie en levensvreugde.

 

Het Cinderella Rosa matras is niet alleen een matras het is een belofte van comfortabele nachten en verkwikkende ochtenden.

  Reset Opties
  • 49 €

Beschrijving

Matras Cinderella Rosa

 

 • Collectie: Web Only
 • Volkern koudschuim HR55
 • 7 comfortzones
 • Medium of Firm
 • Zomerzijde met SensICE
 • Winterzijde met Tencel
 • Beide zijden te beslapen
 • Matrashoogte: 24 cm
 • Levertijd: 1 tot 4 weken

 

Geniet van de weelde van een rustgevende slaap met het Cinderella Rosa matras!

“Slaap is de beste meditatie.”

Laat je verwennen en reis weg op het weelderige Rosa matras van Cinderella. Met zijn 7 comfortzones heeft het Rosa koudschuim matras de kunst van het slapen tot in perfectie verheven. De doeltreffendheid en eenvoud van dit matras bieden de ideale ondersteuning voor elk lichaam.

De SencelCE – Tencel tijk omhult je met een extra zacht gevoel en zorgt voor optimale ventilatie. Een heiligdom om tot rust te komen en jezelf voor te bereiden op een nieuwe dag vol energie.

Laat de dagelijkse beslommeringen achter je terwijl je jezelf overgeeft aan de omhelzing van het Rosa matras. Het biedt niet alleen een plek van rust, maar ook een oase van comfort waarin de kunst van het slapen wordt geperfectioneerd. Bereid je voor op een diepe en rustgevende slaap, en ontwaak verfrist en hernieuwd, klaar om de dag met volle teugen te omarmen. Het Rosa matras is niet zomaar een matras – het maakt dat slapen een meditatieve ervaring wordt.

 

90 dagen vrijblijvend uitproberen!

Bij Moon bieden wij jou de mogelijkheid om het Cinderella Rosa matras maar liefst 90 dagen vrijblijvend uit te proberen. Dat betekent dat je gedurende deze periode het matras mag omruilen voor een ander A-merk matras naar keuze, of zelfs je geld terugkrijgt. Bij Moon gaan we deze extra mijl voor jou, omdat jouw tevredenheid en een heerlijke nachtrust onze topprioriteit zijn!

 

Snel uit voorraad leverbaar

Met ons ruime centrale magazijn dat is gevuld met een uitgebreide selectie A-merk matrassen, is de kans groot dat wij jouw Rosa matras snel kunnen leveren. Als het matras op voorraad is, staat onze bezorger binnen slechts 48 uur voor je deur met jouw nieuwe matras. En niet alleen tot aan je voordeur, maar zelfs tot op je bed wordt het matras gebracht. Bij Moon streven we ernaar om jouw slaapervaring zo snel, gemakkelijk en bevredigend mogelijk te maken. Geniet van het comfort van het Rosa matras en ontdek wat écht heerlijk slapen betekent!

 

 

Extra informatie

Afmeting

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,